booking

On this page you’ll be redirected to our booking system, where you can book a class and maybe a healthy meal at our yoga studio and café in Sydhavn.

Yoga Class Bookings

 
 

Would you like to make a booking?

 
 

Betingelser

 

Købsbetingelser/vilkår

Du kan betale via vores online bookingsystem med VISA/Dankort eller med kort, mobilepay eller kontant i yogastudiet. Du kan logge ind og opdatere dine kortoplysninger under din profil, og du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. Overholdes dette ikke kan Yum uden varsel inaktivere/afslutte medlemskabet.

 

Generelt

Medlemskabet giver adgang til studie og hold, som beskrevet under pågældende abonnementstype. Medlemskabet er personligt og må ikke videresælges, deles eller overdrages. Ved misbrug kan medlemskab annulleres uden refusion af eventuelt tilgodehavende.

 

Abonnementstyper

 

Online

Unlimited Yum, Unlimited Studerende & Yum Weekday kører automatisk via dit betalingskort. Alle vores DIBS medlemskaber er uden binding og oprettelsesgebyr og forudbetales månedsvis via DIBS. Betaling forfalder den første i hver måned. Derudover kan medlemskabet sættes i bero (pånær early bird eller andet tilbud) i op til 3 måneder ad gangen for 150 kr. Medlemskabet fortsætter indtil det opsiges af én af parterne. Medlemskabet kan opsiges med et varsel på løbende måned + 1 måned. Opsigelse skal ske via email til contact@yum.dk. Opsigelse kan ikke ske under bero og bero kan ikke oprettes i en opsigelsesperiode. Månedskort betales fast hver måned. Unlimited Yum og Unlimited Studerende giver 10 % på mad og drikke i caféen. IntroYUM starter når du bruger det første gang og gælder 1 måned frem og kan kun købes en gang pr. kunde. Månedskort med automatisk trækning kan købes når som helst i måneden. Betalingen trækkes den første dag i den nye periode. 

Afbud skal ske 4 timer før holdets start. Ved månedskort bliver der pålagt et gebyr på 50,- kr., hvis bookingen ikke afmeldes inden tidsfristen er udløbet.

 

Offline

Yum Spontaneus kan kun købes fysisk i yogastudiet. IntroYUM starter når du bruger det første gang og gælder 1 måned frem og kan kun købes en gang pr. kunde. Afbud skal ske 4 timer før holdets start. Hvis bookingen ikke afmeldes inden fristen er udløbet refunderes klippet ikke. Intro Yum kan ikke sættes i bero.

Vi har yogamåtter til fri afbenyttelse, men vi opfordrer dig til at medbringe din egen, når du er kommet godt igang som en YumYogi. Vi sælger også vores egne bæredygtige ECO måtter.

Workshops & events

Alle køb af workshops og events er bindende og kan ikke afmeldes eller refunderes. Pladsen kan videregives til en anden. Skriv til contact@yum.dk for mere info.

 

Gavekort

Gavekort udstedes af Yum til brug af ydelser i yogastudie samt café. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet på gavekortet. Gavekort leveres pr. mail til print. Gavekortet sendes umiddelbart efter betalingen er registreret. Gavekort kan også tilkøbes i caféen og udstedes direkte på gavekort. Fortryder du et køb af et gavekort, kan det returneres inden for 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, varen er modtaget. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skriv til: contact@yum.dk

 

Personoplysninger

Du giver med din accept på denne aftale samtykke til, at Yum behandler og opbevarer de stamoplysninger, du har oplyst til denne aftale. Samtidigt giver du Yum tilladelse til at informere dig via email om emner som Yum som finder relevant. Du kan til enhver tid frabede dig fremtidige emails. Såfremt aftalen misligholdes af dig ved manglende betaling, forbeholder Yum sig retten til at videregive dine oplysninger til tredje part.

 

Ophold i studiet

Al træning og ophold hos Yum foregår på eget ansvar. Det gælder for både medlem og medlemmers gæster. Medlem og gæster er forpligtet til at følge og overholde Yum's husregler og anvisninger

 

Booking, afbud og venteliste

Booking, afbud m.m. kan kun ske på www.yum.dk. Der kan ikke bookes, afmeldes eller ændres via telefon/sms/email til Yum. Uanset om du er på venteliste eller ej, skal du huske at afmelde din plads, hvis ikke du kommer til timen. Du kan kun booke en plads pr. holdtype pr. dag. Ønsker du at deltage på mere end en klasse pr. holdtype pr. dag, kan du deltage i det omfang der er ledig plads på klassen. Fremmøde kan kun ske ved personligt fremmøde i studiet. Du skal være registreret fremmødt senest 5 minutter før holdstart. Herefter annulleres din booking, og du opkræves et gebyr for manglende fremmøde. Vi forbeholder os retten til at låse døren ved den planlagte holdstart for ikke at forstyrre de andre deltagere. Du har mulighed for at tilmelde dig vores sms service. Så modtager du en sms, hvis du rykker fra venteliste til en plads på holdet. Opbevaring af ejendele Yum er ikke ansvarlig for tab af eller skader på ejendele hverken som følge af tyveri eller skader i eller uden for skab, ved forlæggelse eller på nogen anden vis.

 

Ændringer af priser

Yum forbeholder sig retten til at foretage ændringer på gebyrer, produkter og medlemskaber. Yum forbeholder sig retten til en gang årligt at foretage en prisregulering i den månedlige ydelse på DIBS medlemskaber, svarende til udviklingen i forbrugerprisindeks uden at skulle varsle dette. Anden prisstigning vil blive varslet på din angivne emailadresse. Ændringer generelt Yum har ret til at foretage ændringer i studiets tilbud efter behov, eksempelvis åbningstider, skemaer, udbud og priser. Skema ændringer og lignende vil blive formidlet i studiet og på www.yum.dk i så god tid som muligt.